top of page

Meet the team

Meet our bridal stylists

Caroline - Bridal beauty artist       

Caroline is sinds enkele jaren een vaste waarde binnen het freelance team van blanche. Naast Kato is Caroline ook bridal beauty stylist en neemt ze ook bruiden voor haar rekening. 
Ze beaamt volledig de stijl die we bij blanche graag creëren. 
Caroline zal jou als bruid steeds ontvangen hier haar studio in Mechelen. Alle verdere contact verloopt steeds via Kato. 

 

Je ware schoonheid in de kijker zetten, en dit volledig volgens jouw wensen: dat is waar het om gaat voor mij. Alles begint met zelfvertrouwen en uitstraling. Ik wil je eigen unieke kenmerken omarmen en je naturelle schoonheid benadrukken met behulp van zorgvuldig geselecteerde make-up producten.

Je goed of je nog beter in je vel laten voelen aan de hand van make-up, is al mogelijk met enkele kleurtoevoegingen op je gelaat. Ik wil je mooi laten voelen, zowel van binnen als van buiten. Of je nu op zoek bent naar een subtiele dagelijkse look of een avondlook met net dat tikkeltje meer, ik wil je graag laten stralen terwijl je jezelf blijft. Een bijhorend kapsel maakt jouw look compleet, als een kers op de taart.

De glimlach op je gezicht te zien verschijnen na een make-over en een leuke gezellige babbel, is het mooiste en beste compliment dat ik kan krijgen. Daar doe ik het voor.

Bij Blanche Beauty zijn we liefhebbers voor natuurlijke schoonheid, en daar sta ik volledig achter. Er wordt een totaalconcept aangeboden wat dus het plaatje compleet kan maken. We geloven in het belang van zelfzorg en het creëren van een rustig maar ook gezellig moment waarop je even kunt genieten. Van de ideale me-time gesproken!

Annelies - Bridal hairstylist

Annelies is sinds 2jaar onze bridal hairstylist. Annelies is een krak in je op je gemak te laten voelen. Is mee met de laatste nieuwe trends. Ze zal steeds jou gewenste kapsel met perfectie proberen afwerken. 

bottom of page