top of page
About me.png
COUCOU
Cirkel2.png

Ik ben Kato, samen met mijn lover of life Bert hebben wij 2 prachtige zonen Gust en Willie. 

Alles is gestart vanuit een pure passie. En die begon met YouTube filmpjes te kijken, uren aan een stuk. Ik koos ervoor om in mijn zevende jaar Hair & Make-up Artist te studeren. 

 

Daarna draaide ik al snel mee in de grote wereld. Vooral op filmsets deed ik veel ervaring op. Dit combineerde ik met extra opleidingen tot ik uiteindelijk startte met bykato. Een spannende stap naar de bridal scene. Met de tijd kwam ook de ervaring en de zelfzekerheid. En zo begon het stilletjes aan te kriebelen om toch nog een stapje verder te gaan. 

 

Ik blijf me verder evolueren en uitdagen door nog verdere cursussen en opleidingen te volgen. Alles om jullie zo goed mogelijk in de watten te leggen. Met BLANCHE doe ik er alles aan om je op je gemak te laten voelen en je met een stralende glimlach naar buiten te zien wandelen. 

 

En nu vraag je je af, waarom BLANCHE? Omdat het mooi klinkt & omdat BLANCHE staat voor licht, goedheid, zuiverheid en maagdelijkheid. Het wordt beschouwd als de kleur van perfectie. In de kleurenpsychologie staat wit voor de kleur van een nieuw begin. Past wel, niet?

bottom of page