top of page

Shipping & Returns

Shipping Policy

  • De bestellingen worden verstuurd met een transport firma. De klant betaalt de verzendkosten. De verzendkosten staan op de website vermeld.

  • Bestellingen worden in principe binnen de 2 werkdagen verzonden. Verzending kost EUR 6 voor thuislevering in België, EUR 4,5 voor levering in een Belgisch postpunt, EUR 8 voor Nederland ongeacht het aankoopbedrag.

  • De leveringstermijnen worden door Blanche enkel bij wijze van inlichting verstrekt en binden Blanche niet. Eventuele overschrijdingen van deze termijnen kunnen geen aanleiding geven tot ontbinding van de overeenkomst of tot enige vorm van schadevergoeding.

  • Blanche draagt het risico van beschadiging en verlies van de artikelen tijdens het versturen naar de klant. Nadat de artikelen door klant in ontvangst zijn genomen, gaat het risico van beschadiging en verlies op de klant over. Indien één of meer artikelen zoek zijn geraakt, verplicht de klant zich ertoe op eerste aanvraag zijn medewerking te verlenen bij het onderzoek. Bij het niet voldoen aan deze verplichting is Blanche gerechtigd de prijs van de artikelen op de klant te verhalen.

  • Annulering van een bestelling is enkel mogelijk mits voorafgaande schriftelijke toestemming van Blanche. Ingeval van een door Blanche toegestane annulering van een bestelling door de Klant, wordt aankoopprijs gecrediteerd. Speciaal op vraag van de klant bestelde producten en goederen kunnen niet worden geannuleerd en worden integraal aan de klant aangerekend.

Return & Exchange Policy

  • Binnen 14 dagen de artikelen in originele verpakking & ongeopend te retourneren. De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. Tevens dient de klant alle voorwaarden voor terugzending na te leven.

  • De kosten voor de retourzending komen ten laste van de koper. Na ontvangst van de zending en goedkeuring van Blanche over de staat van de producten, wordt binnen 14 dagen het geld (exclusief verzendingskosten) van de koper teruggestort.

  • Ingeval van zichtbare gebreken dient de klant het artikel op kosten van Blanche te retourneren binnen de zichttermijn, onder mededeling van het gebrek. Verborgen gebreken moeten binnen 14 kalenderdagen gemeld worden.

bottom of page